Сумата от 1 480 лв., събрана от служители на Първо Районно

...
Сумата от 1 480 лв., събрана от служители на Първо Районно
Коментари Харесай

Полицаи от Първо РУ-Бургас с благотворителен турнир по тенис, даряват парите на децата на загинал колега

Сумата от 1 480 лева, събрана от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас след провеждането на благотворителен шампионат по тенис на маса, ще бъде дарена на фамилията на 35 годишния Иван Тасев - чиновник от „ Пътна полиция ” ОДМВР – Пазарджик, умрял при осъществяване на служебния си дълг на автомагистрала „ Тракия ” при започване на месец декември.

Идеята за провеждането на двудневния благотворителен шампионат зародила непринудено в старши служител на реда Иван Бакърджиев от група „ Охрана на публичния ред ” към Първо Районно ръководство – Бургас, като по този метод спортните съревнования в разнообразни дисциплини, развивани досега в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас, се уголемяват с още една.

В спортната конкуренция се включиха 28 полицейски чиновници от Първо Районно ръководство – Бургас, като безапелативно призовите места завоюваха Георги Хънев, Ангел Недков и Яни Янев от „ Криминална полиция ”. Същите получиха медали и грамоти от началника на най-натовареното градско районно ръководство – основен контрольор Владимир Маринов.

След формалната гала по награждаването основен контрольор Маринов показа, че към събраните от участниците в спортното мероприятие пари се прибавя и сумата от 800 лева, отделена от самостоятелните парични награди на чиновниците Иван Бакърджиев и Златан Тодоров. По думите му, служителите на реда от Първо Районно ръководство – Бургас, директно наранени от нещастието от 25 август, обвързвана със загубата на сътрудниците им Атанас Градев и Йордан Илиев, единомислещо са решили събраната от шампионата по тенис на маса парична сума да бъде дарена на фамилията на различен чиновник на реда, изгубил живота си при безразсъден пътен случай на автомагистрала „ Тракия ” и оставил осиротели жена и малко дете, а точно Иван Тасев от ОДМВР – Пазарджик.

Главен контрольор Владимир Маринов разгласи, че се чака при започване на 2023 година провеждането на втори благотворителен шампионат по тенис на маса – този път по двойки, като спечелилите ще се изправят против тима на чиновниците на бургаската жандармерия
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР